Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. avgust 2020.

U pitanju je budžetska stavka koja se odnosi na finansiranje kapitalnih investicija u srednjem obrazovanju, a evo ko će sve i u koje svrhe moći da koristi školski autobus Šumarske škole

Na današnjoj sednici Gradskog veća u Kraljevu doneto je rešenje po kojem će iz tekuće budžetske rezerve biti izdvojeno 1,6 miliona dinara za kupovinu autobusa u Šumarskoj školi u Kraljevu. U pitanju je budžetska stavka koja se odnosi na finansiranje kapitalnih investicija u srednjem obrazovanju.

Prema obrazloženju gradonačelnik dr Predraga Terzića, ovaj autobus neće biti korišćen isključivo za potrebe đaka i profesora kraljevačke Šumarske škole.

 a biće smešten u garaži Šumarske škole.

- Učenici Šumarske škole često odlaze na praktičnu nastavu u druge gradove, van sedišta škole, čak i u inostranstvo, i ovo vozilo će im biti neophodno, a koristiće ga i đaci drugih kraljevačkih srednjih škola. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja plaća vozača čije mesto je sistematizovano u okviru Šumarske škole u Kraljevu - pojasnio je Terzić, dodajući da će autobus biti parkiran u garaži Šumarske škole..

Članovi Gradskog veća danas su su usvojili i izveštaj Zavoda za javno zdravlje Kraljevo o higijenskoj ispravnosti vode za pić  i kvaliteta vazduha u Kraljevu tokom juna ove godine.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments