Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. oktobar 2020.

Takmičenje u pravljenju najbolje proje i starih srpskih jela čuva stare kulinarske tradicije od zaborava, a smotra narodnog stvaralaštva od zaborava otrže narodne igre i pesme

U dvorištu osnovne škole u Ratini, sutra će biti održana, trinaesta po redu, manifestacija „Projada 2020“ i trideset peta Smotra narodnog stvaralaštva Srbije.

Pod geslom „Lepša naša proja nego tuđa pogača“, takmičenje u pravljenju najbolje proje i starih srpskih jela, stare kulinarske tradicije čuva od zaborava, a smotra narodnog stvaralaštva od zaborava otrže narodne igre i pesme.

Kulinari se takmiče u četiri kategorije: pripremi proje, projare (proja sa dodacima), kačamaka i drugih starih srpskih jela.

U ime grada Kraljeva, ovim manifestacijama će, najavljeno je iz službe gradskog protokola, prisustvovati zamenik gradonačelnika grada Kraljeva Vukman Rakočević i pomoćnik gradonačelnika zadužen za omladinu i sport Nikola Radević.

Ovo je program manifestacije:

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Boro

    Gost - Boro

    To su nekad organizovano seljaci po vašarima samo što su stranke preuzele od crkve proslavu i nije više u crkvenom portama ili u bliizini crkve nego je u selima nekog partijskog mocnika...
    • Ime: Boro