Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

16. oktobar 2020.

Minja, Saša, Todor, Andrija, Una i mnogi drugi bolesni mališani, kojima su ponekad jedina nada humani ljudi, čekaju da u nedelju i u Kraljevu pokažemo da smo sprmeni da im pomognemo na putu do izlečenja

U nedelju 18. oktobra u 15 časova, u parku kod Duhovnog centra u Kraljevu - biće održan humanitarni bazar za pomoć Minji Matić kojoj je novac (2,4 miliona dolara) hitno potreban za lečenje u Americi, ali i za pomoć mališanima iz Kraljeva kojima su takođe potrebna sredstva za ozdravljenje. Za neku od dece, pomoć koja im je potrebna prikuplja se i preko Fondacije Aleksandar Šapić: Saša Obrenovic, Todor Glisic, Andrija Radovic, Una Bihorac...

Na prodajnim štandovima će biti izložene razne rukotvorine, ali i  knjige, slatkiši i slane grickalice, sokići za posluženje. Za najmlađe su organizovani: muzika , animatori,  zabavljaće ih klovn, moći će da iscrtaju lice, frizeri će devojčicama plesti kikice, a biće i drugih lepih iznenađenja.

- Organizatori i inicijatori su naši sugradjani, roditelji koji su se potrudili da se bazar održi i u našem gradu. Pozivamo sve ljude dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji. Posetioci mogu da ponesu i igračke ili neke druge prigodne sitnice za prodaju ili, jednostavno, mogu da dođu i da kupe nešto što će biti ponuđeno – kaže Aleksandra Terzić (Atelje „Krug“)

Kupovina će se obavljati tako što će kupci ubacivati novac u kutiju za priloge, a organizatori očekuju i podršku preduzetnika, jer je, kako navode, svaka vrsta pomoći – više nego dragocena.

Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja – sve je ništa. Humanitarni bazar u nedelju još jedna je od prilika da pokažemo kako razumemo tu poruku i da svoju humanost pokažemo na delu.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Gost

    Gost - Gost

    Jadna je država koja ni za decu nema novca. Srećom, naš narod je još uvek human.
    • Ime: Gost