Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. oktobar 2020.

Vest da je večeras izvučena sedmica na Lotou vredna 2,5 miliona evra i da je dobitni tiket uplaćen u Kraljevu, rasplamsala je maštu naših sugrađana

Lutrija Srbije saopštila je večeras da je sedmicu osvojio igrač koji je svoju dobitnu kombinaciju uplatio u Kraljevu. U pitanju je 85. kolo igre na sreću Loto, a izvučeni su brojevi 8,17,22,26,36,37 i 38.foto: screenshot Lutrija Srbije

Izvučena sedmica vredi - 2,5 miliona evra!

Po Kraljevu su odmah krenule šale i nagađanja naših sugrađana šta bi učinili sa tolikm novcem da su, kojim slučajem, oni vlasnici listića sa dobitnom kombinacijom. Na društvenim mrežama ima i komentara hoće li srećnog dobitnika „odati“ neko slavlje, jer je, ocenjuju takvi – nemoguće da se „nešto što je palo s neba – dostojno ne proslavi“.

Još uvek nije poznato na kojem uplatnom mestu je uplaćen listić sa sedmicom, ali – na većini uplatnih mesta - uplaćuje veliki broj ljudi, pa je, kažu, sasvim moguće i da loto milioner uopšte nije iz Kraljeva, već da je tiket uplatio neko „u prolazu“.

U „Lutriji Srbije“ i ranije su isticali da su u obavezi da štite privatnost dobitnika koji, najčešće, insistiraju na anonimnosti.

Po svemu sudeći ukoliko dobitnik jeste iz Kraljeva – gradska kasa,  na ime poreza za glavni dobitak i tiketa uplaćenog na teritoriji grada ima mogućnost da postane bogatija za 20 odsto ove sume  (oko pola miliona evra), koliko iznosi porez na igre na sreću.

foto: Pixabay (ilustracija)

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments