Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

19. novembar 2020.

Većnici u Kraljevu usvojili su danas odluku o dodeli podsticajnih sredstava za razvoj seoskog turizma na teritoriji grada za ovu godinu, po kojoj će 20 domaćinstava dobiti sedam miliona dinara

Na predlog Komisije za sprovođenje konkursa za dodelu podsticajnih sredstava namenjenih razvoju seoskog turizma, članovi Gradskog veća u Kraljevu usvojili su danas odluku o odobravanju ovogodišnjih podsticajnih sredstava.

Domaćinstva koja su opravdala ranije dobijena sredstva, imala su mogućnost da ponovo konkurišu, a ove godine je konkurisalo 40 domaćinstava (13 više nego prethodne godine). Ukupno sedam miliona dinara opredeljeno je za 20 projekata.

Pet nije odobreno zbog ograničenih sredstava za realizaciju programa (na osnovu manjeg broja bodova rangirani us od 21. do 25 mesta).

Preostalih ukupno 15 projekata za koje je ocenjeno da nisu podneti u skladu sa uslovima konkursa i pravilnikom je – odbijeno.

   M.M. D.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Branko

  Gost - Branko

  Svake godine Branko iz Turisticke uzima novac.Ja se ne razumem mnogo u papire,ali da li bi neko odgovorno lice moglo da se izjasni da li je to normalno,hocu reci pravno ispravno.Ljudi moji,svake godine po 4-5 hiljada E..
  • Ime: Branko
  • Gost - Stanko

   Gost - Stanko

   Još čovek radi u Turističkoj organizaciji Kraljeva,gradskoj ustanovi i preko te ustanove uzima novac i salje ljude u svoje objekte!
   Koji je ovo kriminal i korupcija!
   • Ime: Stanko