Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. novembar 2020.

Ova nesvakidašnja 2020. godina istumbala je živote ljudima širom planete i mnogi će je sa radošću ispratiti u istoriju, sa nadom da će godine pred nama biti bezbrižnije; u takvom raspoloženju počelo je i novogodišnje kićenje Kraljeva

Postavljanje novogodišnjih ukrasa i rasvete, tradicionalno, počelo je - na Trgu srpskih ratnika. Direktor kraljevačke "Čistoće", koja je nadležna za novogodišnje ukrašavanje grada, Ivica Bogojević kaže da će kićenje trajati čitave četiri nedelje:

- Za sada postavljamo ukrasnu rasvetu samo na centralnom trgu, a zatim ćemo i u ostalim delovima grada. Očekujem da ćemo sve završiti oko polovine decembra i da bi tada ukrasi mogli proraditi u punom sjaju. Kao i prošle godine, građane i ove očekuju umerena iznenađenja, jer smo se potrudili da ubacimo neke nove elemente u našu dekoraciju, da obogatimo postojeće lokacije, kao i da okitimo još neke nove delove grada - rekao je Ivica Bogojević.

Direktor „Čistoće" kaže da je za novogodišnje kićenje uloženo nešto oko 1,5 milion dinara i da će se najveća promena videti na Gradskoj terasi. Nakon kićenja najužeg centra, krenuće se sa ukrašavanje i ka rubovima, pa dokle se stigne, odnosno dok bude bilo ukrasa.

- Trudimo se da svake godine obogatimo novogodišnju dekoraciju. To nije potrošna roba, nemamo velikih problema zbog kvarova ili namernih oštećenja, ali svake godine je potrebno uložiti određena sredstva u popravku stare dekoracije i, naravno, trudimo se uvek da kupimo i nešto novo. Pokušaćemo da osim centralnog trga, i neke druge lokacije učinimo primamljivim - najavio je direktor „Čistoće" Ivica Bogojević.

Ovaj susret sa direktorom "Čistoće" iskoristili smo i za dogovor za intervju, koji ćemo, kako je obećao, realizovati za desetak dana i u kome ćemo pokušati da pokrijemo sve goruće teme, kao što su požar na gradskoj deponiji i neredovno čišćenje pojedinih delova grada.

R.V.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - carsijanac

    Gost - carsijanac

    ako i treba terzicu da ociste malo podavismo se u gov...ma 
    • Ime: carsijanac