Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. maj 2017.

Povodom 20 godina poslovanja kompanije i uspešne saradnje sa poslovnim partnerima, predstavnici Telekoma Srbija danas obišli Kraljevo u akciji čiji je cilj da u 20 gradova doprinesu unapređenju i daljem razvoju lokalne privrede.

U Kraljevu su predstavnici Funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija razgovarali sa predstavnicima lokalne samouprave i svojim poslovnim korisnicima.

- Napornim radom i trudom našeg tima stvorili smo veliku porodicu saradnika i poslovnih korisnika sa kojima gradimo partnerske odnose. Pružićemo podršku projektima koji doprinose razvoju lokalnih sredina u kojima posluju. Naš glavni prioritet je, kao i uvek, zadovoljan korisnik i stoga ćemo nastaviti da kreiramo nove usluge i poslovna rešenja osmišljena prema potrebi svakog od njih - izjavio je Branko Stefanović, direktor Funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija.

Podrška institucijama od važnosti za razvoj zajednice predstavlja nastavak višegodišnje uspešne saradnje kompanije Telekom Srbija sa lokalnim samoupravama i kompanijama iz ovog dela Srbije.

- Kompanija Telekom nam je pričinila čast posetivši nas, među 20 gradova Srbije, povodom svog jubileja. Saradnja, poput ove sa našom priznatom i uspešnom telekomunikacionom kompanijom, zasnovana na uzajamnom poštovanju i korektnoj saradnji, rezultirala je većim brojem zadovoljnih korisnika. Nastavićemo da radimo na boljem odnosu, a u budućnosti će građani Kraljeva imati još više razloga da budu korisnici još kvalitetnijih i brojnijih usluga - izjavio je gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

Nakon posete Kraljevu, predstavnici Telekoma Srbija održali su prezentaciju usluga poslovnim korisnicima, uz razmenu ideja i poslovnih iskustava kako bi se podstakao dalji razvoj privrede u tom gradu.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments