Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. jun 2017.

Napraviti uspešnu kompaniju od male radionice sa troje zaposlenih izvanredan je uspeh i zato je „Radijator inženjering“ ponos Kraljeva, rekao je za superfinalistu EY izbora za Svetskog preduzetnika godine u Monte Karlu, gradonačelnik Terzić

Gradonačelnik Kraljeva bio je poslovno odsutan protekle sedmice kada se u naš grad, iz kneževine Monako, sa peharom superfinaliste ovog prestižnog svetskog takmičenja vratio Radojko Janić, koji je „Radijator inženjering“ osnovao dalekog 1. aprila 1991. godine.

- Pričali smo i o drugim superfinalistima, od kojih je većina uspela da nastavi porodični posao i da uveća profit, ali mislim da je uspeh čoveka koji je uspeo da ni od čega napravi nešto,kao što je to uradio naš sugrađanin, sasvim poseban – istakao je Terzić.

On je dodao kako je osnivač „Radijator inženjeringa“ uspeo da ostvari pravi uspeh koristeći ideje, rad i znanje.

Radojko Janić, koji je prošle nedelje ispričao sve o svom „pohodu“ na Monte Karlo, danas je obelodanio da je jutros obavešten da je predložen za stručnog saradnika i mentora učesnicima takmičenja u kneževini Monako za Svetskog preduzetnika godine 2018.

- Takođe, od strane međunarodne revizorsko-konsultantske kuće EY Srbija obavešten sam da ću biti u žiriju za izbor Preduzetnika godine u Srbiji naredne godine – rekao je Janić, ocenjujući da je sve to priznanje da je Kraljevo i Srbiju u Monte Karlu nedavno  dostojno reprezentovao u društvu svetskih privrednika od kojih neki imaju firme stare po čitav vek i desetine hiljada radnika.

Na današnjem sastanku kojem je prisustvovao i Aleksandar Nestorović, direktor Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta, bilo je reči i o infrstrukturnim problemima koji muče ovo uspešno kraljevačko preduzeće. U pitanju je pristupna saobraćajnica, jer posle izgradnje kružnog toka na skretanju za Grdicu sa Ibarske magistrale, vozila koja izlaze iz industrijske zone u Grdici, nemaju mogućnost direktnog uključivanja na magistralu.

- Grad Kraljevo je prošle godine izdvojio sredstva za izgradnju odgovarajuće pristupne saobraćajnice, ali je sada neophodno pribaviti saglasnost na projektnu dokumentaciju, a ja se nadam da ćemo je od Železnica Srbije dobiti u narednih nekoliko dana – istakao je Terzić.

On je rekao da je bilo reči i o problemu pranja ulica koje se nalaze na višoj koti u odnosu na objekte „Radijator inženjeringa“ i otpadu koji se sa ulice sliva.

- Nastojaćemo da se čišćenje nastavi i u Ulici Živojina Lazića Solunca, gde je njihova Upravna zgrada, a postoji i problem nedostatka saobraćajne signalizacije ka toj ulici, zbog čega mnogi prave saobraćajne prekršaje, što ćemo takođe probati da rešimo – poručio je Terzić.

 

Radojko Janić nije krio zadovoljstvo što je od direktora JP za uređenje građevinskog zemljišta dobio potvrdu da će obećana saobraćajnica uskoro biti završena.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments