Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

5. oktobar 2017.

Očekujem mnogo novih investicija i želim da obavestim ljude u Kraljevu i Loznici da za njih dolaze bolji dani“, izjavio danas u Rumi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavljujući otvaranje dve fabrike u gradu na Ibru

- U Kraljevo stižu dve fabrike, jedna sa 2.000, a  druga sa 2.500 zaposlenih , time rešavamo stvari u Kraljevu. Pri kraju smo da se potpišu ugovori, a ovo smem da kažem zato što smo već gotovo sve završili - rekao je danas u Rumi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tamo prisustvivao otvaranju prvog pogona u Evropi kompanije "Si dži Korp Global" iz Nepala. Pod imenom "Si dži Fuds Jurop" tamo će se proizvoditi nudle svetski poznatog brenda "vai vai".

- Od posete turskog predsednika Erdogana očekujem mnogo i verujem da ćete se iznenaditi važnim poslovima koje ćemo da obavimo za Srbiju. Želimo dobre odnose sa Turskom i Turcima, ne zaboravite da njihove fabrike od Vladičinog Hana, Krupnja, Žitorađe, Leskovca, bukvalno drže ta mesta u životu – poručio je Vučić.

Kako nezvanično saznajemo, iako je, takođe neformalnim kanalima, bilo reči da će Aleksandar Vučić na Kraljevdan biti gost grada, on u subotu 7. oktobra neće doći u Kraljevo. Dolazak predsednika Srbije u grad na Ibru je, prema tim nezvaničnim saznanjima opet odložen - za još dve nedelje.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - bla

  Gost - bla

  Svi smo ponosni!
  • Ime: bla
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Ma nije nego !?!
  • Ime: Stanar
 • Gost - Sasa

  Gost - Sasa

  Ma zeza nas
  • Ime: Sasa