Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. decembar 2017.

Srećan sam što će građani Kraljeva ubuduće imati priliku da kupuju u svom gradu, a ne u gradovima u okruženju; i to što će ovde biti zaposleni naši ljudi značiće nov prihod za grad, rekao na otvaranju gradonačelnik Predrag Terzić

Kako je i najavljivano, predstavnik RC Reinvest, kompanije koja je u obećanom roku izgradila objekat u Ulici Dušana Popovića u Ribnici i gradonačelnik Kraljeva Predag Terzić, otvorili su danas Nest retail park, prvi Nest tržni centar u Srbiji. Od danas, u ovom objektu nalaze se radnje: LC Waikiki, Deichmann, Takko, Intersoprt, Top Shop, Maxi supermarket, Nefa (nameštaj), a u objektu postoji i kafić.

- Ovaj projekat izveden je u najkraćem mogućem roku, bez imalo kašnjenja. Dok su neki kasnili osam meseci sa izvođenjem radova i zaršetkom objekata, današnje otvaranje kasnilo je svega osam minuta, a mislim da je to dobra poruka i za budućnost: radićemo brže i bolje, a grad Kraljevo očekuju mnogi novi projekti – najavio je Terzić.

Direktor kompanije RC Europe, koja planira izgradnju ovih objekata širom Srbije, zahvalio se na saradnji svom timu i svima, od lokalnih vlasti, preko izvođača radova, banaka i poslovnih partnera, koji su, svako u svom domenu, doprineli da objekat bude završen na vreme. RC Reinvest je ćerka kompanije RC EUROPA čije je sedište u Brnu u Češkoj. Kompanija ima predstavništva u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji.

Branko Mirković, direktor “Intersporta” za tržište Srbije, odmah nakon zvanične ceremonije otvaranja, simbolično je poklonio pomoćniku gradonačelnika grada Kraljeva za omladinu i sport Nikoli Radeviću jednu loptu, kako bi promovisao društvenu akciju koju ova kompanija praktikuje prilikom otvaranja maloprodaja, a koja podrazumeva  donacija 100 lopti za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Kraljeva.

 

- “Intersport” je međunarodni lanac koji ima između 5.500 i 6.000 maloprodaja u svetu, a ova u Kraljevu je 17. u Srbiji – rekao je Mirković, dodajući da je akcija poklanjanja košarkaških lopti započeta pre dva meseca i da im je veliko zadovoljstvo što će i sve srednje i osnovne škole na teritoriji Kraljevu dobiti ovaj poklon, čiji je cilj da mlade što više usmeri na sport I rekreaciju, jer je to uslov za razvoj i izgradnju zdravih ličnosti.

foto: Zoran Ljubojević

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Ovo je još jedna strana investicija u Kraljevu, blago nama sa vama, bando nesposobna !!!!!
  • Ime: Stanar
 • Gost - Ja

  Gost - Ja

  Komšinice, mnooogo je dve tri godine, mnogo! Mene su "stari" kraljevčani učili da u Ribnicu idem samo da "kradem pečenjake" leti dok traje sezona kupanja, tako da što se mene tiče tako može i da ostane. I do sada sam nekako bez wikiki-ja, daikikija i ostalih proseravanja, pa ću i na dalje ovi i slični "poduhvati" biti sasvim sigurno uskraćeni tog zadovoljstva da ugledaju moj dinar! A ko voli slobodno neka izvoli! Pogotovu će dobra klijentela za Waikiki i Daikiki biti hiljade i hiljade "švalja" (valjda se tako kaže za žene koje šiju) sa platom od "daj Bože" 200 eura! Oni retki koje poznajem a da imaju daliko više od 200 eura mesečno, sumnjam da će kupovati tamo, kao što neće piti kapućino i expreso u tim kaficima, toliko znam sugurno...
  • Ime: Ja
 • Gost - Komsinica

  Gost - Komsinica

  Ovaj trzni centar ce se zatvoriti za dve-tri god,zivi bili pa videli..
  • Ime: Komsinica

Vreme

Kraljevo Serbia Clear (night), 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:53 am   |   Sunset: 5:51 pm
69%     3.1 m/s     33.220 bar
Forecast
UTO Low: 5 °C High: 22 °C
SRE Low: 5 °C High: 21 °C
ČET Low: 5 °C High: 21 °C
PET Low: 7 °C High: 21 °C
SUB Low: 6 °C High: 21 °C
NED Low: 8 °C High: 17 °C
PON Low: 5 °C High: 15 °C
UTO Low: 5 °C High: 15 °C
SRE Low: 5 °C High: 14 °C
ČET Low: 3 °C High: 12 °C