Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. mart 2018.

Turska Tajpa grupa je kontaktirala filjalu NSZ u Kraljevu, poslali su profile lica koje je potrebno zaposliti prilikom osnivanja firme i ta kompanija će učestvovati na predstojećem Sajmu zapošljavanja u Kraljevu

Informacije koje su se prethodnih dana pojavile u javnosti, a po kojima, navodno, ne postoji kontakti između „Tajpa grupe“ iz Turske i kraljevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), nisu tačne, tvrdi gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

- Turska Tajpa grupa je kontaktirala filijalu NSZ u Kraljevu, poslali su profile lica koje je potrebno zaposliti prilikom osnivanja firme i oni će učestvovati na Sajmu zapošljavanja u Kraljevu – kaže Terzić.

On je najavio da će Kraljevčani imati priliku da na Sajmu zapošljavanja popune formular i prijave se za posao. Prema njegvoj oceni, Srpska napredna stranka je po dolasku na vlast zatekla veliki broj nezaposlenih Kraljevčana, koji su bez posla ostali u propalim privatizacijama.

- Naši prethodnici su ulagali trud da što veći broj Kraljevčana ostane bez posla, a mi smo se trudili da te ljude zaposlimo, pa smo u prethodnih godinu dana nezaposlenost smnajili za hiljadu lica, odnosno za 12 procenata. Radimo i na izmeni plana Adrani-Šepvac, kako bismo domaćem investitoru, preduzeću „Gir“, koje sada ima 620 zaposlenih (proše godine zaposlili oko 200 ljudi), omogućili da zaposli još radnika i ima tendenciju da i dalje upošljava Kraljevčane – završio je Terzić.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments