Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. mart 2018.

Prema saopštenju sa prodaje ovog preduzeća u stečaju (kao pravnog lica i imovine stečajnog dužnika), nije uspela prodaja Fabrike vatrostalnih materijala, ostale dve fabrike prodate po nešto višim cenama od početnih

U organizaciji Centra za stečaj Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, danas je održana prodaja stečajnog dužnika „Magnohrom“ d.o.o. u stečaju i to – metodom javnog nadmetanja.

Nije uspela prodaja najvažnijeg i najvećeg dela „Magnohroma“ - poslovnog kompleksa  Fabrike vatrostalnih materijala (FVM) (krug fabrike sa 85 objekata), u koji ulaze i rudnici „Šumadija“ i „Magnezit“, eksploataciona prava i zemljište „Magnohroima“ na području Kraljeva, Čačka, Čajetine i Gornjeg Milanovca, čija je početna cena bila nešto malo manja od 275 miliona dinara.

Pokretna i nepokretna imovina Fabrike elektrotermičkih proizvoda (FETP) u Kraljevu, koja obuhvata proizvodne i pomoćne zgrade, zgradu prodavnice i nekoliko trafostanica, kao i celokupnu opremu prodata je preduzeću „Nelt“ iz Beograda za 98 miliona dinara (početna cena bila je oko 89 miliona dinara). Za kupovinu ove fabrike bila su zainteresovana i Fabrika metalne opreme „Ekonom“ iz Ušća i čačanski „Gros company“.

Novog vlasnika dobila je i Fabrika terom i smolom vezanih opeka. To je preduzeće MALBEX WBI  doo iz Beograda, koje je ovu fabriku (proizvodna i pomoćne zgrade, trafostanica i oprema, čija je početna cena bila 12,5 miliona dinara) kupilo za 13,5 miliona dinara. Za kupovinu ove fabrike bili su zainteresovani i licitirali i predstavnici kompanije „Nelt“ i jedno fizičko lice iz Rume.         

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - maconi

    Gost - maconi

    Prodata onolika fabrika za siću od 800.000 eura. Bruka. Deda i ćale radili do penzije a sad se smeju iz groba. Jad i beda! 
    • Ime: maconi

Vreme

Kraljevo Serbia Partly Cloudy (night), 2 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:35 am   |   Sunset: 4:10 pm
62%     4.5 m/s     33.390 bar
Forecast
SUB Low: -1 °C High: 7 °C
NED Low: -1 °C High: 6 °C
PON Low: 0 °C High: 3 °C
UTO Low: -2 °C High: 6 °C
SRE Low: 1 °C High: 9 °C
ČET Low: 1 °C High: 8 °C
PET Low: 1 °C High: 7 °C
SUB Low: 1 °C High: 9 °C
NED Low: 1 °C High: 10 °C
PON Low: 2 °C High: 9 °C