Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

28. avgust 2019.

Na prostoru zelene i robne pijace u toku su završni radovi na zameni starih, dotrajalih tezgi i postavljanju novih koje će, osim lepšeg izgleda, omogućiti veći prostor za prodaju, poručuju iz JKP „Pijaca“

Kraljevačka pijaca od septembra bi i kupcima, ali i prodavcima moći da ponudi više usluga nego do sada. U njenu rekonstrukciju iz gradskog budžeta uloženo je sedamnaest miliona dinara za postavljanje 160 novih zelenih tezgi..

Radnici trenutno rade na postavljanju novih funkcionalni bokseva i opreme za zaštitu robe, zakupaca i kupaca od sunca i padavina.

U toku je završna faza asfaltiranja i natkrivanja platoa pijace. Za radove je, prema rečima Srećka Bojanića iz JKP "Pijaca" Kraljevo, lokalna samouprava obezbedila 17 miliona dinara,

Na ovom prostoru trebalo je da bude izgrađena hala, ali se od te ideje odustalo, zato što je, kako navode u ovom preduzeću – to bilo preskupo. Nove tezge i boksevi sada će biti prekriveni, kao i prolazi između tezgi, bočni i glavni, koji će sada biti i veći.

Za zakupce i kupce obezbeđene su alternativne lokacije, pa zelena pijaca radi na delu parkinga, a robna i zanatska u hali koja je do sada bila prazna.

Bojanić kaže da JKP „Pijaca“ u planu ima i rekonstrukciju te hale, tokom koje bi u njoj trebalo d abudu iizgrađeni  lokali tako da pijaca zaliči na manji zanatski tržni centar.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments