Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. septembar 2019.

Za rekonstrukciju robne pijace u Kraljevu, grad je preko Fonda za lokal dobio 13 miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, a radovi su, kako je rekao ministar Branko Ružić, završeni – pre roka

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pomoglo je da se robna pijaca, preko Fonda za lokal, uredi na način koji zaista korespondira sa potrebama građana u XXI veku, ocenio je danas tokom obilaska adaptirane robne pijace u Kraljevu - ministar državne uprave i lokalne samouprave - Branko Ružić. On je danas zajedno sa gradonačelnikom Kraljeva dr Predragom Terzićem i direktorom JKP „Pijaca“ Kraljevo Draganom Vulićem, obišao 40  novoizrađenih montažnih bokseva i porazgovarao sa prodavcima. Za ovaj projekat, Kraljevo je dobilo 13 miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Ministar Ružić rekao je da je zadovoljan što svojom saradnjom Gradska uprava Kraljevo i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, utiču na podizanje životnog standarda Kraljevčanki i Kraljevčana, onih koji na pijaci kupuju, ali i prodavaca koji na prostoru Gradske pijace ostvaruju svoj porodični prihod.

Pogledajte video zapis: 

- Plan je da sagledamo mogućnosti da nastavimo unapređivanje ovog veoma značajanog prostora za jedan veliki grad kakav Kraljevo svakako jeste. Projekat je, inače, realizovan pre roka – rok je decembar, a mi smo ovde u septembru sa završenih projektom – pohvalio se izrazio ministar, napomenuvši da je u razgovoru sa zakupcima, video i njihovo zadovoljstvo.

Smatram da je ovo način na koji uprava treba da radi za građane, dodao je.

- Uprava nije samo administracija, uprava je i kad omogućite infrastrukturno i na svaki drugi način da se opreme objekti koji će koristiti pre svega građankama i građanima Srbije, jer mi postojimo zbog građana, a nisu građani tu zbog nas – kazao je Ružić.  

Dr Predrag Terzić, gradonačenik Kraljeva, ocenio je da je poseta ministra još jedan dokaz dobre saradnje gradskih i republičkih vlasti. Prošle godine, posetio je, zahvaljujući sredstvima istog ministarstva, Gradsku upravu opremljena je računarima, štampačima i skenerima, a ove godine sa 13 miliona dinara rekonstruisana je robna pijacu (pre toga sa 17 muliona dinara iz gradskog budžeta i zečena pijaca).

- Mi ćemo se truditi da i ubuduće pomažemo gradskim komunalnim preduzećima da bi građani Kraljeva imali bolje komunalne usluge, a pomoć ministarstava mnogo će nam značiti – naveo je Terzić, zahvalivši se ministru Ružiću što je ministarstvo na čijem je čelu prepoznalo potrebe JKP „Pijaca“ i grada Kraljeva.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Hile

  Gost - Hile

  Cane, zahvali se Zindovićki što ti ovaj čovek dolazi!
  • Ime: Hile
 • Gost - Milan

  Gost - Milan

  Cane kao Josip Broz,niko ne zna gde je učio škole,šta zna da radi..samo se zna da je sa Kosova a u paru sa Simovicem kreira sve i zapošljava u našem gradu..Dokle ...zavisi od kraljevčana.
  • Ime: Milan