Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25.februar 2020.

Nakon što je stečajni upravnik „Autotransporta“ obavestio grad Kraljevo da oni više nisu u mogućnosti da upravljaju autobuskom stanicom, grad je doneo odluku da deo poslovnog prostora glavne autobuske stanice iznajmi na 10 godina

Na sednici Gradskog veća u Kraljevu danas je doneto Rešenje o davanju u zakup dela poslovnog prostora autobuske stanice u Ulici Dimitrija Tucovića broj 3 preduzeću „PUB INTERNATIONAL“ DOO Kraljevo.

- Novi gradski javni prevoznik će upravljati glavnom autobuskom stanicom jer smo dobili dopis od stečajnog upravnika „Autotransporta“ da oni više nisu u mogućnosti da upravljaju autobuskom stanicom. Zakupnina će biti uplaćivana na račun budžeta grada, a o visini zakupnine se izjasnio veštak, koji je procenio iznos ovih sredstava - kaže gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

Ovim dokumentom precizirano je da se u zakup, putem neposredne pogodbe, radi pružanja usluge javnog prevoza na 10 godina preduzeću „PUB ibternational“ d.o.o izdaje deo poslovnog prostora glavne autobuske stanice u Kraljevu: predprostor, čekaonica, šalter sala, sanitarni čvor za putno osoblje i sanitarni čvor za službeno osoblje, kancelarija i tri magacina - ukupno 369 kvadrata po mesečnoj zakupnini od 738 evra, uz obavezu zakupca da plaća PDV.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Radoje

  Gost - Radoje

  Kamo tender rodjaci?   Mozda je jos neko hteo da zakupi ovaj prostor i bio spreman da plati vise? Ovako ste dali prostor preduzecu koje je poznato po raspalim autobusima - u normalnoj zemlji takva organizacija bi bila mommnetlano zatvorena, a vi im dajete vetar u ledja.  
  • Ime: Radoje
 • Gost - Sunčicca

  Gost - Sunčicca

  Vidite da mogu sve. Na našu veliku žalost...
  Jad i čemer. 700evra mesečno za 370m2!?!?!?!
  Pa gde to ima osim kod nas??? U proseku, za tri do 5 dana ce , samo od stanicne usluge zaraditi kiriju...
  • Ime: Sunčicca
 • Gost - Dejan

  Gost - Dejan

  Kao  miraz da daje, doći će vreme i neko bu najebou....
  • Ime: Dejan
 • Gost - Punpadzija

  Gost - Punpadzija

  Tezicu, to pogodbom mozes dedovinu d dajes.. ne javnu imovinu.. 
  • Ime: Punpadzija