Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. jul 2016.

Ako preduzeće uspe da kupi Livnicu, proizvodnja će biti utrostručena, a “Radijator inženjering” će zaposliti jioš pedesetak radnika

Nedavno je “Radijator inženjering” uzeo u šestomesečni zakup od koncerna Fabrike vagona odvojenu Livnicu. U novoj formi Livnica radi od prošle sedmice, a “Radijator inženjering” sada tamo ima još 68 svojih radnika. Obim proizvodnje sve je veći, pa u “Radijator inženjeringu” razmišljaju i o kupovini Livnice i nadaju se da će im lokalna samouprava u tome pomoći.

Očekujem da ćemo kupovinom još jedne peći moći da udvostručimo proizvodnju u Livnici  i moći da zaposlimo bar još 50 radnika – ističe osnivač preduzeća “Radijator inženjering” Radojko Janić, s ponosom navodeći da je Livnica danas daleko organizovanija i produktivnija u odnosu na stanje od pre par meseci.

Kao kupci, pojašnjava Janić, vratili su se i oni koji su to nekada bili, a onda zbog nestabilne situacije u kakvoj je Livnica poslovala, to prestali da budu. Najveća tržišta za prodaju proizvoda Livnice biće, kako saznajemo, Italija, Slovenija i Austrija.

- Planiramo da sa sadašnjih dnevno proizvedenih osam tona odlivaka, proizvodnju, pod uslovom da Livnicu kupimo, najmanje utrostručimo – obećava Janić čije preduzeće zajedno sa “Livnicom” danas zapošljava oko 410 radnika.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments