Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. jul 2016.

Ako preduzeće uspe da kupi Livnicu, proizvodnja će biti utrostručena, a “Radijator inženjering” će zaposliti jioš pedesetak radnika

Nedavno je “Radijator inženjering” uzeo u šestomesečni zakup od koncerna Fabrike vagona odvojenu Livnicu. U novoj formi Livnica radi od prošle sedmice, a “Radijator inženjering” sada tamo ima još 68 svojih radnika. Obim proizvodnje sve je veći, pa u “Radijator inženjeringu” razmišljaju i o kupovini Livnice i nadaju se da će im lokalna samouprava u tome pomoći.

Očekujem da ćemo kupovinom još jedne peći moći da udvostručimo proizvodnju u Livnici  i moći da zaposlimo bar još 50 radnika – ističe osnivač preduzeća “Radijator inženjering” Radojko Janić, s ponosom navodeći da je Livnica danas daleko organizovanija i produktivnija u odnosu na stanje od pre par meseci.

Kao kupci, pojašnjava Janić, vratili su se i oni koji su to nekada bili, a onda zbog nestabilne situacije u kakvoj je Livnica poslovala, to prestali da budu. Najveća tržišta za prodaju proizvoda Livnice biće, kako saznajemo, Italija, Slovenija i Austrija.

- Planiramo da sa sadašnjih dnevno proizvedenih osam tona odlivaka, proizvodnju, pod uslovom da Livnicu kupimo, najmanje utrostručimo – obećava Janić čije preduzeće zajedno sa “Livnicom” danas zapošljava oko 410 radnika.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:3 am   |   Sunset: 4:1 pm
77%     1.8 m/s     32.983 bar
Forecast
SRE Low: 4 °C High: 10 °C
ČET Low: 3 °C High: 8 °C
PET Low: 6 °C High: 13 °C
SUB Low: 3 °C High: 9 °C
NED Low: 1 °C High: 3 °C
PON Low: -1 °C High: 2 °C
UTO Low: -7 °C High: 0 °C
SRE Low: -4 °C High: -1 °C
ČET Low: -5 °C High: 0 °C
PET Low: -1 °C High: 1 °C