Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. jun 2020.

Avion nacionalne avio kompanije leteće za Beč dva puta nedeljno, utorkom i subotom ove nedelje, a od 09. jula četvrtkom i nedeljom, a putnici bi trebalo da se pre putovanja informišu o uslovima ulaska u državu u koju lete

Današnjim letom na relaciji Kraljevo - Beč - Kraljevo, nacionalna avio - kompanija ER SRBIJA započela je, nakon ponovnog otvaranja graničnog prelaza, uspostavljanje redovnog putničkog  avio - saobraćaj sa Aerodroma Morava u Kraljevu

Avion nacionalne avio kompanije leteće sa Morave ka Beču dva puta nedeljno, utorkom i subotom ove nedelje, a od 09. jula četvrtkom i nedeljom.

Preporuka putnicima je da za dodatne informacije posete sajt avio kompanije Er Srbija www.airserbia.com

Iz „Aerodroma Srbije“ podsećaju sve putnike da se pre putovanja informišu o obaveznim uslovima ulaska u državu ka kojoj se obavlja saobraćaj.

Na osnovu preporuka nadležnih institucija, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni. Svim putnicima upućena je molba da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od osoblja.

"Obnavljanje linije ka Beču od izuzetnog je značaja za dalji razvoj privrede ovog dela Srbije, a ujedno je omogućena brža i jednostavnija povezanost sa Evropom i svetom. Očekujemo da se nastavi sa daljom postepenom normalizacijom saobraćaja sa aerodroma Morava u Kraljevu, pre svega linijom za Solun, čije pokretanje je bilo najavljeno pre proglašenja pandemije", saopštili su „Aerodromi Srbije“..

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments