Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

20. avgust 2020.

Iako su svi radovi na kompletnoj rasveti Kamidžorskog mosta, raskrsnice ispred mosta i dela saobraćajnice kod skretanja za Sirču završeni – osvetljenje još nije „pušteno“, a evo kada bi trebalo

Deset godina nakon što je pušten u rad, Kamidžorski most, koji spaja nekoliko desetina hiljada meštana gružanskog kraja sa Kraljevom – dobiće, konačno, osvetljenje. Radnici javnog preduzeća „Putevi Srbije“, sredstvima obezbeđenim iz republičkog budžeta, uradili su kompletnu rasvetu Kamidžorskog mosta, raskrsnice ispred mosta i dela saobraćajnice kod skretanja za Sirču.

Radovi su kompletno završeni, ali osvetljenje još nije „pušteno“, zato što „Putevi Srbije“ treba da, prema dogovoru sa „Elektroprivredom Srbije“ postave stubnu trafostanicu koja će napajati stubove električnom energijom.

- Očekujem da će uskoro i to biti završeno i da ćemo, konačno rešiti tu „crnu tačku“ zbog neosvetljenog ulaska u Kraljevo i da se, kada sve bude osvetljeno, više na tom mestu neće dešavati saobraćajne nesreće koje su se tu ranije dešavale – kaže Aleksandar Nestorović, direktor JP za uređenje građevinskog zemljišta Kraljevo.

Pored osvetljenje mosta na Kamidžori i petlje oko njega, kao i nadvožnjaka u Kraljevu, ovo kraljevačko preduzeće planira i izgradnju kružnog toka kod Male pijace u Kraljevu, a za taj projekat se sa nadležnim u JP „Putevi Srbije“ uskoro očekuju novi pregovori.

- Tu postoji dosta problema i oko same raskrsnice i zbg atmosferske kanalizacije, odnosno atmosferskih voda koje se slivaju niz Ulicu Vojvode Stepe. Ispod same raskrsnice kolektor nije dovoljno veliki da bi vodu izazvanu malo jačim padavinama mogao da primi, pa ćemo videti da, prilikom rekonstrukcije te saobraćajnice kolektor bude povećan  i prilagođen količini vode koja se sliva sa viših kota – pojasnio je Nestorović.

              N. D. - M. M. D.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - GagaKv

  Gost - GagaKv

  Da su postavili semafor ,dosao bi gradonacelnik da ga svecano otvori - odavno..

  Ovako ...zalosno i jadno izgleda...

  • Ime: GagaKv
 • Gost - Gradjanin

  Gost - Gradjanin

  Mesecima stoji rasveta bez struje. Dan posla za zaduzene sluzbe. Strasno i zalosno. Mozda se ceka gradonacelnik da sleti na aerodrum pa da dodje i to svecano da otvori. 
  • Ime: Gradjanin