Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

2. januar 2017.

U stambenoj zgradi u ulici Svetog Nikolaja Žičkog 14, požar je krenuo iz jednog stana u potkrovlju, a onda zahvatio još jedan; na sreću – nema povređenih

Petnaest vatrogasaca i pet vatrogasnih vozila, od čega jedno sa platformom, učestvuju u gašenju požara koji je kraljevačkim vatrogascima prijavljen danas nešto posle 16 časova.

Prema rečima Radoice Kočovića, načelnika Sektora za vanredne situacije u Kraljevu, najbitnije je da u požaru koji je izbio u stanu Miltina Moravčića nema povređenih. Požar u trenutku nastajanja ovog teksta još nije bio lokalizivan, ali je pod kontrolom, a vatra je oštetila, saznajemo, i treći stan.

Reakcija vatrogasaca je bila brza, ali je požar koji je, kako nezvanično saznajemo, izazvao najverovatnije dimnjak neispravno saniran posle zemljotresa 2010. godine, vrlo brzo zahvatio i susedni stan, a onda i treći koji je u požaru oštećen.

Stanari ove vremešne stambene zgrade greju se na čvrsto gorivo pa je, najverovatnije, da se limeni dimnjak jako  zagrejao i zapalio suvu drvenu krovnu konstrukciju.

Ova zgrada ima 12 stanova, a većina stanari nalazi se ispred zgrade, na hladnoći, očekujući završetak gašenja u zgradi u kojoj je, naravno, isljučena struja. Materijalna šteta je velika, a krovna konstrukcija iznad stanova koji su stradali u požaru - u potpunosti je izgorela.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments