Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. januar 2017.

Tridesetsedmogodišnji Banjčanin tereti se da je kao odgovorno lice prikazivao lažne umesto stvarnih količina izvađenog šljunka i peska iz Zapadne Morave, a sve u želji da izbegne plaćanje dažbina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji uhapsili su i, po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, odredili zadržavanje do 48 sati I. T. (37) iz Vrnjačke Banje, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i poreska utaja.

U saopštenju policije navodi se da postoji sumnja da je I. T, kao odgovorno lice u preduzećima iz Vrnjačke Banje i Beograda, od maja 2013. do oktobra 2016. godine, neovlašćeno i bez dozvole nadležnog organa eksploatisao i prodavao šljunak i pesak iz Zapadne Morave.

On se tereti da je podatke o stvarno izvađenim količinama prikrio i lažno prikazao u nameri da izbegne plaćanje dažbina propisanih Zakonom o vodama i Uredbom o visini naknada za vode. Na ovaj način, Republička direkcija za vode oštećena je za oko milion dinara.

I. T. će u zakonskom roku biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu, kaže se u saopštenju policije.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments