Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

27. jul 2017.

Na licu mesta kod Miločaja poginuli su vozač ,,mercedesa“ Nemanja N. (28) i putnik u «citroenu» Leposava K. (69), a u kraljevačkoj bolnici povredama su prošle noći podlegli i vozač ,,citroena“ Zoran K. (38) i saputnica Biljana S. (40), svi iz Kraljeva

U teškom udesu kod Miločaja dvoje putnika poginulo je na licu mesta, a još dvoje je tokom noći podleglo povredama u Opštoj bolnici «Studenica » u Kraljevu, dok je četvoro povređenih putnika van životne opasnosti. Nesreća se dogodila u sredu uveče kod sela Miločaj, na magistralnom putu Kraljevo – Preljina, kada su se direktno sudarili ,,mercedes“ kraljevačke i ,,citroen“ borske registracije.

Na licu mesta stradali su vozač ,,mercedesa“ Nemanja N. (28) i putnik u drugom automobilu Leposava K. (69). Tokom prošle noći, u kraljevačkoj Opštoj bolnici «Studenica», na odeljenju hirurgije, teškim povredama podlegli su i vozač ,,citroena“ Zoran K. (38) i njegova saputnica Biljana S. (40) svi iz Kraljeva.

Prema rečima dežurnog dr Milana Maksimovića, tri žene koje su smeštene na odeljenju hirurgije  i dečak star sedam godina na odeljenju ortopedije u stabilnom su stanju i van životne opasnosti. Prema nezvaničnim saznanjima, poginuli vozač Zoran K. je sin stradale Leposave K.

Kako se pretpostavlja, do udesa je došlo kada je ,,mercedes“, krećući se iz smera Kraljeva prema Preljini, prilikom preticanja prešao na levu stranu puta, gde se direktno sudario sa ,,citroenom“  koji je dolazio iz suprotnog smera.

Tokom dva sata obustavljenog saobraćaja, na Ibarskoj magistrali su prošle noći formirane kilometarske kolone, a vozači su preusmeravani na alternativni put.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Slaviša

    Gost - Slaviša

    A saobraćajci sede po kafanama! 
    • Ime: Slaviša

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 21 °C
Current Conditions
Sunrise: 4:57 am   |   Sunset: 8:23 pm
53%     4.9 m/s     33.017 bar
Forecast
PON Low: 6 °C High: 22 °C
UTO Low: 13 °C High: 20 °C
SRE Low: 13 °C High: 16 °C
ČET Low: 14 °C High: 20 °C
PET Low: 14 °C High: 22 °C
SUB Low: 16 °C High: 23 °C
NED Low: 16 °C High: 22 °C
PON Low: 14 °C High: 25 °C
UTO Low: 14 °C High: 25 °C
SRE Low: 16 °C High: 26 °C