Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. decembra 2017.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo teška krađa krivična prijava podneta je protiv jednog maloletnika,  a A.Z. uhapšen je zbog sumnje da je počinio pet teških krađa i devet krađa u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična dela teška krađa.

Policija je prilikom pretresa stana u kome živi osumnjičeni pronašla predmete krivičnog dela, 14 lovačkih noževa i polomljeni startni pištolj, koji su ukradeni iz jedne prodavnice ribolovačko-pirotehničke opreme.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su A.Z. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio pet teških krađa i devet krađa u pokušaju.

Sumnja se da je A.Z. u prethodnih godinu dana u naseljenim mestima u okolini Kraljeva obijao kuće, iz kojih je krao novac, prehrambene proizvode, plemenite metale i druge vredne predmete.

Vrednost ukradenih predmeta procenjuje se na oko 300.000 dinara.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 106 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Akcije, usmerene na suzbijanje imovinskih delikata realizovane su na teritoriji policijskih uprava Beograd, Valjevo, Bor, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Novi Sad, Požarevac, Prijepolje, Smederevo, Sremska Mitrovica i Čačak

 

Uhapšeni su osumnjičeni da su u prethodnom periodu izvršili više od 200 teških krađa, krađa i razbojništava. Takođe, podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 37 osoba.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments