Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. mart 2018.

Jutros oko pola 10, još uvek neidentifikovani muškarac, pokušao je da opljačka zlataru Dobrivoja Čemerikića, koji je napadaču pružio otpor, pa su obojica povređeni i pomoć im je ukazana u kraljevačkoj Opštoj bolnici Studenica

Prema priči očevidaca, pljačka zlatare na Trgu srpskih ratnika dogodila se oko pola 10, kada je vlasnik lokala Dobrivoje Čemerikić otvarao zlataru. Njega je napadač, koji je navodno imao bejzbol palicu, sačekao ispred radnje i ugurao ga unutra. Napadač je Dobrivoja udario bejzbol palicom, ali je vlasnik zlatare uzvratio, nanevši napadaču pesnicom povrede u predelu glave. U međusobnoj borbi obojica muškaraca su povređena, potvrđeno je portalu Krug u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“.

Policija se još uvek nije oglasila ovim povodom, jer kažu da ne mogu da izdaju ni preliminarno saopštenje, pošto još uvek nije završena kvalifikacija dela, a u toku je utvrđivanje stepena povreda osumnjičenog za pljačku i vlasnika zlatare. Policija je, po pozivu, odmah izašla na lice mesta, pa je osumnjičenog za pokušaj pljačke  zatekla u radnji.

Uviđaj su obavili pripadnici kraljevačke policije, a istraga je u toku.

Kako portal Krug nezvanično saznaje, napadač je iz Bijeljine.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments