Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

1. april 2018.

Snažan vetar izvalio je nekoliko stabala, na nekoliko zgrada i poslovnih objekata podigao je limove, oštećeno je više automobila, zbog varničenja električnih žica zapalila se i jedna kuća u Grdici, ali je požar brzo saniran

Olujni vetar koji je sinoć protutnjao Kraljevom pričinio je veliku materijalnu štetu, rekao je za portal Krug Radoica Kočović, načelnik Sektora za vanredne situacije u Kraljevu. Tokom nevremena koje je, na sreću, trajalo relativno kratko, palo je nekoliko stabala, oštećeno nekoliko automobila, a na više stambenih zgrada i poslovnih objekata oštećen je krovni lim. Na stambenoj zgradi u Ribnici, u Ulici Nikole Tesle (51/5) krovni limeni pokrivač vetar je „sručio“ na plato ispred ulaza, oštetivši automobil.  Limeni pokrivač sa krova stradao je i na jednoj od zgrada u naselju Moše Pijade.

- U jednoj porodičnoj kući u naselju Grdica došlo je do požara koje je izazvalo varničenje žica za distribuciju električne energije, koji je srećom brzo ugašen, u naselju Moše Pijade bor je pao preko automobila, štete ima i Vrnjačkoj Banji, u Ratini su otkrivene kuće, jer je vetar nosio crepove – kaže Kočović.

foto: Jasna Popović, Goran Bunardžić i Aleksandar Lazarević

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - naucnik

  Gost - naucnik

  Inspekcijo i Vi što izdajete građevinske dorvole, zabraniti više za navek jednom limenke, ravne i upola s'lukem kose krovove sa izolacijama kojekakvim.Samo izbačeni kosi krovovi sa vrelom i plućima na fasadi i van krova sa grejačima za zimu, ako imate pameti lečka, pa neka košta.
  • Ime: naucnik
 • Gost - Šumadinac

  Gost - Šumadinac

  Жичу нико не помиње
  • Ime: Šumadinac