Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

17. jul 2018.

Dragana Nikolića, koji je jutros preminuo u KBC Kragujevac u svojoj 59-oj godini nakon tragičnog pada sa visine pre pet dana na gradilištu, njegova porodica, radnici, prijatelji i kolege pamtiće po nesebičnosti i ljudskosti kojom je plenio

Dragan Nikolić bio je vlasnik i direktor preduzeća GP « Nikolić » koje je osnovano na Božić 1991. godine. Rođen je u Godačici 19. aprila 1960. godine, Gimnaziju je završio u Kraljevu, a Građevinski fakultet u Sarajevu.

«GP Nikolić»  koju je uspešno vodio duže od 27 godina, porodična je kompanija za građevinsko inženjerstvo, osnovana među prvim privatnim preduzećima posle promene političkog sistema u Srbiji početkom 90-ih, a tokom skoro tri decenije primarno  su bili orijentisani na montažne betonske konstrukcije za industrijske zgrade i mostove.

Dragan Nikolić ostaće upamćen, pre svega kao dobar čovek, potom kao stručnjak, koji je radio zajedno sa svojim radnicima, brižan poslodavac koji je, kad god je mogao, pomagao svojim zaposlenima, ali i svima drugima kojima je pomoć bila potrebna.

Kraljevčanima, ali i svima koji su ga širom sveta poznavali, ostaje da ovog divnog čoveka pamte po dobroti i profesionalizmu. U četvrtak, 12. jula Dragan Nikolić pao je sa visine od oko sedam metara tokom izvođenja radova na gradilištu turske «Taj grupe»,koja objekte starog «Autotransporta» prilagođava svojim potrebama.

Zbog težine povreda odmah je tokom dana prebačen u KBC « Kragujevac » gde je pet dana trajala borba za njegov život. Nažalost, jutros je stigla tužna vest da njegovo srce nije izdržalo.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Milan Vukajlović, Veljko Vasiljević

  Gost - Milan Vukajlović, Veljko Vasiljević

  Dragi PRIJATELJU pokoj ti duši.
  Porodici i radnicima firme izražavama iskreno saučešće.
  Izgubili smo ono što niko nije imao.

  Milan I Veljko iz Nikšića

  • Ime: Milan Vukajlović, Veljko Vasiljević
 • Gost - Jelena

  Gost - Jelena

  Ovo je stvarno strašna sudbina. 
  Da čovek pogine od onoga što je hrabro i mukotrpno godinama stvarao.
  Šta je onda smisao života?
  • Ime: Jelena
 • Gost - Verica

  Gost - Verica

  Brate,hvala ti za sve lepe trenutke i brigu za sve nas.Nismo uspeli da te sačuvamo ali smo najponosniji što smo te imali.
  • Ime: Verica