Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. septembar 2018.

Prva polovina prošle godine na teritoriji grada Kraljeva odnela je osam ljudskih života, a ova šest, smanjen je i broj teže povređenih, ali je za isti period porastao broj saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom i broj lakše povređenih 

Na teritoriji grada Kraljeva, prema izveštaju Gradskog Saveta za bezbednost, šest lljudi smrtno je stradalo u prvoj polovini ove godine. To je smanjenje za četvrtinu prošlogodišnjeg broja smrtno stradalih za prvih šest meseci 2017. godine. Međutim, broj saobraćajnih nezgoda u istom periodu povećan je za 7 odsto (sa 211 na 226), identičan je broj saobraćajnih nezgoda u kojima je bilo nastradalih (107 za prvih šest meseci i prošle, i 107 ove godine), ali je za oko 14  procenata povećan broj saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom ( sa 104 na 119).

Broj teže povređenih za isti period je manji – u posmatranom peridou teže povrede zadobilo je 19, a prošle 26 osoba, ali je u odnosu na isti period prošle godine kada je lakše povređeno 110 osoba, broj lica sa lakšim povredama bio 130. Broj onih koji su u udesima lakše ili teže povređeni u ukupnom zbiru viši je za oko sedam odsto (165 ove, a prošle 154 lica).

Najveći broj saobraćajnih nezgoda dogodio se van naselja, na putu, što se u izveštajima ponavlja iz godine u godinu.

Analiza strukture nastradalih, najugroženiji su putnici u automobilima, potom vozači bicikala i pešaci.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments