Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. septembar 2018.

U sudaru dva kamiona, na autoputu I 39 jug u američkoj državi Ilionois poginule su tri osobe, a dvojica stradalih su Kraljevčani Mladen Petrović i Aleksandar Sakovski, čiji prijatelji su pokrenuli akciju pomoći porodicama poginulih 

Prema pisanju američkih medija, dvojica  muškaraca poreklom iz Kraljeva i vozač još jednog kamiona, poginuli su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći u Ilionoisu. Oni su stradali u saobraćajnoj nesreći u američkoj državi Ilinois na autoputu I 39 jug, blizu skretanja za Hadson.

Vozač jednog od kamiona je, prema izveštaju policije, izgubio kontrolu nad vozilom, probio bankinu, prešao u suprotnu traku na kojoj je došlo do direktnog sudara dva kamiona, nakon čega se jedan od kamiona zapalio. 

Na sajtu gofundme prijatelji dvojice Kraljevčana pokrenuli su akciju za prikupljanje novčane pomoći porodicama stradalih mladića Mladena Petrovića (32) iz Ribnice i Aleksandra Sakovskog (31) za prenos njihovih posmrtnih ostataka u Srbiju gde će biti sahranjeni.

Akcija je, kako je naveo Miloš Gubić, pokrenuta u znak sećanja na Aleksandra Sakovskog i Mladena Petrovića, voljene i brižne sinove, braću i prijatelje.

U svojim najboljim godinama su došli u Ameriku u potrazi za boljim životom, kako bi pomogli svojim porodicama i sebi. Krenuvši bez ičega radili su vredno i naporno razne poslove ka ostvarenju svojih ciljeva i kao tim ušli u kamion. Njihov put ka sreći je tragično okončam u strašnoj nesreći  19. septembra. Ostavlili su nam sećanja na njihova uvek nasmejana i vedra lica svima  dragih Kruša i  Coe.

Ovim putem vam se obraćamo sa molbom da nam se pridružite u prikupljanju pomoći za porodice tragićno nastradalih kako bismo im pomogli  u ovim teškim trenucima", navodi se u apelu objavljenom na sajtu gofundme.

Do sada je prikupljeno nešto više od 45.000 od potrebnih oko 100.000 američkih dolara.

foto: gofundme

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments