Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. oktobar 2018.

(VIDEO) Za sada nepoznati vozač sleteo je jutros oko 9.30 automobilom iz parka kod vrtića „Poletarac“ u Kraljevu niz padinu, gde ga je od ulaska u Ibar spasila kašika bagera, a on je, kažu očevici, sa lakšim povredama otišao preko Glavčićevog mosta

Trostruka sreća u nesreći, tako bi se mogao nazvati jutrošnji događaj, kada je oko 9.30 još uvek nepoznati vozač sleteo automobilom „golf dva“ iz parka pored vrtića „Poletarac“ u Kraljevu. On je, kako portal Krug saznaje od očevidaca, na mestu gde se nalazi parkiralište pored vrtića, nastavio pravo, sleteo niz padinu, a pored novog splava „Mreža“ zaustavila ga je kašika bagera.

Pogledajte kadrove zabeležene dok je još trajao uviđaj saobraćajne policije. 

Dvojica radnika preduzeća „Zapadna Morava“ iz Kraljeva jutros su radili na obali, vozač bagera i vozač kamiona, ali su u trenutku sletanja automobila izašli iz svojih vozila kako bi doručkovali. Tako je automobil „omašio“ i radnike, i splav na kojem je bilo ljudi koji je lep sunčan dan privukao da uživaju pored Ibra.

Vozač je, kako su nam rekli očevici, sa vidljivom povredom na čelu, najverovatnije od udarca u šoferšajbnu, izašao iz automobila, a zatim se popeo na Glavčićev most i otišao ka Ribnici

Trostruka je sreća zato što je, po svemu sudeći, vozač prošao sa manjim povredama, što vozač bagera u trenutku nesreće nije bio u kabini i što automobil nije sleteo prema splavu.

Vozač bagera koji nije želeo da se predstavi rekao nam je da nije u stanju da da izjavu u kameru, jer se još uvek trese zbog onoga što je moglo da se dogodi.

- Dok smo kolega i ja doručkovali, samo se odjednom začula buka i podigla se prašina - rekao nam je uzbuđeni vozač bagera, srećan što se sve završilo onako kako se završilo.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments