Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

2. novembr 2018.

Đ.R. (23) iz Raške, za kojim je već bila raspisana poternica, uhapšen je u krugu Fabrike vagona u Kraljevu prilikom krađe aluminijumskih obloga sa toplovoda, a prošle i ove godine oštetio je mnoga kraljevačka preduzeća

Kraljevačka policija saopštila je da su njeni pripadnici rasvetlili su 46 krađa, teških krađa i razbojničkih krađa i uhapsili Đ.R. (23= iz Raške, zbog postojanja sumnje da je izvršio ta krivična dela, kojima je oštetio JP “Železnice Srbije“ i druga preduzeća u Industrijskoj ulici i okolini na području Kraljeva.

On se sumnjiči da je, tokom prošle i ove godine, obijao prostorije ovih preduzeća odakle je krao predmete od različitih vrsta metala koje je kasnije prodavao kao sekundarne sirovine.

Takođe, sumnja se da je Đ.R. prošlog vikenda izvršio krivično delo razbojnička krađa nad radnikom jednog preduzeća koji je pokušao da ga spreči u krađi.

Policija ga je uhapsila u krugu Fabrike vagona u Kraljevu prilikom krađe aluminijumskih obloga sa toplovoda.

Za Đ.R. je po nalogu Osnovnog suda u Kraljevu bila raspisana poternica i on je sproveden u Okružni zatvor u Kraljevu.

O krađi koja se u nedelju 28. oktobra oko 18 časova dogodila u modelarnici "Livnice", koju zakupljuje kraljevački „Radijator inženjering“, portal Krug pisao je još iste večeri, o tome više pročitajte u tekstu Ponovo krađa u kraljevačkoj "Livnici" Tek sutradan ispostavilo se da se te noći u preduzećima duž Industrijske ulice u Kraljevu dogodio I niz drugih krađa u kojima su oštećena I druga preduzeća u tom delu grada.

 

Brzina pronalaženja počinioca biće ključna ,upozorli su tada u „Livnici“ i u firmama koje su kupci odlivaka, jer je u pitanju aluminijum koji će, pretpostavljali su, kradljivci prodati topionicama. Te večeri ukradeno je nešto manje modela, nego prilikom prethodne krađe u maju ove godine, jer su lopovi ciljano išli na najveće kalupe. Radnici Livnice u ponedeljak je trebalo da počnu da liju odlivke za firmu „Termoinvest“ iz Šumarica. Nažalost, kako saznajemo, počinioci su aluminijumske modele u parčićima ponudili otkupljivačima sekundarnih sirovina, pa će „Livnica“ mesecima morati da radi na izradi novih modela, a štete stajanja proizvodnje u tom predueću i kod kupaca odlivaka biće nemerljive.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments