Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. januar 2019.

Trenutno, prema podacima RHMZ u Kraljevu ima 36 centimetara snega, Odluka o proglašenju vanredne situacije važi na celoj teritoriji  a biće angažovana sva raspoloživa sredstva da se od snega očiste putni pravci i otklone posledice   

Na današnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, razmatrana je aktuelna situacija izazvana velikom količinom snežnih padavina na teritoriji grada Kraljeva.

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, u skladu sa Preporukom Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, doneo je Odluku o proglašenju vanredne situacije na celoj teritoriji grada Kraljeva, koja počinje danas – 11. januara 2019. godine, u 11.00 časova.

Biće angažovana sva osposobljena pravna lica i svi osposobljeni pravni subjekti kako bi se očistili putni pravci i otklonile posledice elementarne nepogode.

Za subotu, 12. januar 2019. godine, u 10.00 časova, u sali 2 Gradske uprave grada Kraljeva, zakazana je sednica Gradskog veća grada Kraljeva - kako bi se obezbedila dodatna sredstva za otklanjanje posledica elementarne nepogode, navodi se u obaveštenju iz kabineta gradonačelnika.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments