Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. januar 2019.

Jutros oko osam časova u selu Vraneši između Kraljeva i Vrnjačke Banje, u udesu u kojem su učestvovali kamion i dva putnička automobila, poginula je jedna žena, a druga je sa teškim povredama hospitaizovana u kraljevačkoj bolnici

Jedna ženska osoba poginula je jutros na putu Kraljevo – Kruševac, u selu Vraneši između Kraljeva i Vrnjačke Banje, kada se nešto pre osam časova, jugo kraljevačke registracije u kojem je bila suvozač direktno sudario sa kamionom čačanske registracije. Teške povrede zadobila je i žena vozač „juga“ koja je sa teškim povredama primljena u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, potvrđeno je portalu Krug u ovoj ustanovi. Prema nezvaničnim informacijama, u ovom udesu povređena je još jedna osoba iz automobila „fijat panda“ sa registracijom Vrnjačke Banje, koji je posle sudara kamiona i juga, naleteo na šleper otpozadi, ali ona nije primljena u bolnicu u Kraljevu.

„Jugo“ se kretao prema Vrnjačkoj Banji, a šleper i „fijat panda“ u smeru ka Kraljevu.

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu, pa su vozači zbog dugih kolona tražili alternativne puteve, a okolnosti koje su dovele do udesa sa tragičnim ishodom biće poznate po okončanju uviđaja policije i istrage.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments