Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

28. mart 2019.

Iako je pronađen vezanih ruku i nogu i sa trakom preko usta, policiji je, prema nezvaničnim saznanjima, od samog početka bila sumnjiva priča L.L. (36) zaposlenog u Pošti koji, između ostalog, nije mogao da opiše napadača

Pošta u Ratini kod Kraljeva opljačkana je, kako se prvobitno verovalo, usred dana u utorak 26. marta. Policija je u 13.40 dobila poziv da je napadač radnika Pošte Kraljevo vezao preteći mu pištoljem, a onda uspeo da pobegne, odnevši sa sobom, kako je otkriveno 1.030.000 dinara.  

Kraljevačka policija obavila je uviđaj, pokrenuta je istraga, a onda je službenik L. L. (36) uhapšen, zbog toga što je, kako se sumnja, inscenirao pljačku. On jeste pronađen vezanih ruku i nogu i sa trakom preko usta, ali je policiji njegova priča, kako nezvanično saznajemo, u startu bila sumnjiva. On je tvrdio da, zbog toga što je napadač odmah uperio pištolj u njega, nije u stanju da ga opiše, jer ga nije dobro video.

Navodno, insceniranjem pljačke L.L. je želeo da prikrije sopstvenu proneveru iznosa sličnog količini navodno ukradenog novca.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Nikola

    Gost - Nikola

    Ishvali ga predsednik mesne zajednice dan ranije ko najrođenijeg! 
    • Ime: Nikola