Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. april 2019.

U Omladinskoj ulici u Kraljevu, ispred lokala „Munja“, jedan mladić je u subotu uveče, očigledno u trenutku rastrojstva, lomio i šutirao stvari oko sebe, ali na svu sreću, nije ni pokušao da povredi nikoga od prolaznika

Polomljen aparat za razmenu novca za žetone za vožnju na vrtešci - dečjoj klackalici (koja je oštećena), kao i obližnja Telekomova govornica, epilog je sinoćnjeg događaja u centru Kraljeva, ispred lokala „Munja“ (Omladinska ulica 6), pored zgrade Regionalne provredne komore).

Nepoznati mladić je u subotu uveče, u trenutku rastrojstva, udarao i šutirao ove stvari, vidi se na snimku koji je dostavljen i našoj redakciji. Na klupi pored mladića koji se u jednom trenutku udara čak i po glavi, sede i drugi mladići, neki stoje, a u neposrednoj blizini su i prolaznici koji i ne obraćaju pažnju na ono što se dešava. Jedan od prijatelja ovog mladića, ipak, pokušava da ga smiri. Dobra je stvar što pomenuti mladić, koliko se na snimku vidi, nije pokušao da naudi nikome od prolaznika.

Pripadnici saobraćajne policije su prošle noći obavili uvidjaj, a istraga ovog događaja je u toku.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Dejan

  Gost - Dejan

  Stabilna zemlja rece prvorodjeni
  • Ime: Dejan
 • Gost - Nenad

  Gost - Nenad

  Saobraćajne?
  • Ime: Nenad