Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. april 2019.

Kraljevački vatrogaci uspeli su da lokalizuju požar koji je večeras oko 22 sata zahvatio hidroizolacijski prostor između zgrada i krovnu konstrukciju na broju 3 i 5 u Čika Ljubinoj ulici u Kraljevu; najbitnije je da nema povređenih

Nema povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta u požaru koji se večeras oko oko 22 sata izbio u hidroizolacijskom prostoru između dve zgrade u Čika Ljubinoj ulici u Kraljevu (ulazi 3 i 5), a potom je zahvatio i krovnu konstrukciju. 

 Kako portal Krug nezvanično saznaje, vatra  je krenula iz podruma i propustima stigla do krova. Još uvek nije poznato šta je izazvalo požar koji su kraljevački vatrogaasci gasili sa dvoje vatrogasnih kola i dve vatrogasne ekipe, ali – to će utvrditi istraga.

Vatra se nije proširila na stanove na četvrtom spratu, ali su neki stanovi tokom gašenja vatre natopljeni vodom. Stanari ova dva ulaza morali su da napuste svoje stanove dok je trajala intervencija vatrogasaca. Većina stanara uznemireno je posmatrala akciju vatrogasaca nemoćno posmatrajući nemio prizor. 

Zbog intervencije vatrogasnih ekipa Čika Ljubina ulica (od Trga Svetog Save do početka Ulice IV kraljevački bataljon) još uvek je zatvoren za saobraćaj.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments