Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. april 2019.

Devojčicu rođenu pre mesec dana koja je, nakon što je bila ostavljena u taksi vozilu u Vrnjačkoj Banji, imala svu negu i ljubav osoblja porodilišta u Kraljevu i dobila ceo kilogram, danas su preuzeli njeni roditelji

Bio je 20. mart, dan kada nam je stiglo proleće i datum koji se u svetu obeležava kao Dan srećnih ljudi, kada je beba teška 2.800 grama stigla u kraljevačko porodilište.

Pogledajte kadrove:

Zavedena je kao NN beba 4 i odmah je dobila svu potrebnu negu i pažnju lekara i babica odeljenja neonatologije na koje je smeštena nakon što je korpu sa bebom majka ostavila u taksiju u Vrnjačkoj Banji.

Beba je zbrinuta po svim pravilima službe, laboratorijski i bakteriološki obrađena, uključena joj je sva neophodna terapija, uspostavila je sve vitalne funkcije.

Više o ovom događaju čitajte u našem tekstu od 21. marta ove godine - BEBA OSTAVLJENA U TAKSIJU U VRNJAČKOJ BANJI

Još tada su lekari procenili da beba deluje zadovoljno i zdravo i izrazili su nadu da će tako i ostati. U međuvremenu, beba Vesna, kako su je u porodilištu nazvali, prirasla je svima za srce. Srećni su što je ostala dobrog zdravstvenog stanja i što su danas mogli da je otpuste kao zdravu bebu.

Malenoj devojčici su, kako ističu, bili i majka, i negovateljica i šale se kako će beba Vesna jednog dana moći da kaže kako je kod njih imala apartmanski smeštaj, jer je za nju u malom prostoru neonatologije, cela jedna soba bila podređena samo njoj. Za ovih mesec dana, neba Vesna kojoj će ime koje će nositi verovatno dati njeni roditelji, dobila je čitav kilogram. U kraljevačkom porodilištu danas su je od osoblja neonatologije preuzeli roditelji. Sa njima će, pod pojačanim nadzorom socijalne službe, ubuduće živeti u Švajcarskoj, gde i inače žive. Malena Vesna, kojoj je život odmah po rođenju namenio da pokaže kako mora da bude borac, imaće – želimo da verujemo, lep i srećan život.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments