Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. april 2019.

U Kliničkom centru Srbije u petak je preminula i Ivana Marković (21), kćerka kraljevačkog profesora Ilije Markovića koji je stradao na licu mesta u teškom udesu 13. aprila na Ibarskoj magistrali u Grdici kod Kraljeva

Dvadeset jednogodišnja studentkinja Ivana Marković iz Kraljeva, druga je žrtva stravične nesreće koja se pre sedam dana dogodila u naselju na Ibarskoj magistrali na ulazu u Kraljevo iz smera Čačka. Tužna vest stigla je iz Kliničkog centra Srbije u kojem je Ivana juče preminula i pored danonoćnih napora lekara da joj pomognu da dobije najvažniju – životnu bitku. Ivana je dan posle nesreće u kojoj je na licu mesta poginuo njen otac Ilija Marković, profesor u kraljevačkoj Mašinsko-tehničkoj školi „14. oktobar“, prebačena za Beograd , a njena majka Gordana (49) u kragujevački Klinički centar.

Tetka Svetlana L. (49) leči se u Urgentnom centru u Beogradu, a teča Dragan L. pušten je sa Vojno-medicinske akademije na kućno lečenje.

Da podsetimo, nesreća se u subotu 13. aprila dogodila kada se „Hjundai“ kraljevačkih registarskih oznaka, za čijim upravljačem je bio Ilija Marković, krećući se iz smera od Kraljeva ka Beogradu, prilikom preticanja traktora na Ibarskoj magistrali kod „Tempa“, direktno sudario sa kamionom u suprotnoj traci.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments