Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

3. jun 2019.

Tri osobe evakuisane su zbog poplava tokom noći u okolini Kraljeva, a autobus PUB Internationala sa 15 osoba, koji se zaglavio na putu Kraljevo-Kragujevac je izvučen, kaže načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Predrag Marić

Tri osobe evakuisane su jutros u okolini Kraljeva, a sa terena stižu brojne informacije, fotografije i video zapisi na kojima se vidi da je obilna kiša koja je padala tokom noći izazvala poplave i nanela veliku štetu domaćinstvima u kraljevačkom kraju.

Pojačan intezitet padavina tokom noći i u ranim jutarnjim satima napravio je pravi haos, osim u Ribnici, Kovačima, Žiči, Sirči i u gradskoj zoni, kako smo ranije objavili, i u Gotovcu, Oplanićima, Popovićima, Mataruškoj Banji, Voćarevim livadama, Milavčićima. Tu su bujični potoci napravili pravi haos. Poplavljene su kuće najbliže magistralnom putu Kraljevo – Kragujevac, koji je u prekidu, a autobus "Pub internationala" sa 15 osoba je izvučen. Oni koji moraju da putuju između ova dva grada biraju da idu preko Mrčajevaca.

Nabujala je i reka Lopatnica, koja nosi mostove, poplavljena su dvorišta, podrumi su puni vode.

Ima odrona i na Ibarskoj magistrali od Kraljeva prema Raški.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments