Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. septembar 2019.

Vozač automobila i putnica iz automobila, koji se prevrnuo na krov pre Ušća na putu Kraljevo–Novi Pazar, prebačeni su u bolnicu u Kraljevu, saobraćaj je oko 45 minuta bio potpuno zaustavljen, a sada funkcioniše jedna traka

Danas oko 10:20 na magistralnom putu Kraljevo - Novi Pazar na oko pet kilometara pre Ušća, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve osobe. Prema rečima očevidaca, u udesu je učestvovao jedan putnički automobil koji je, najverovatnije najpre udario u brdo pored puta, nakon čega se prevrnuo na krov. U vozilu su bila dva  putnika. Vozač, stariji čovek je ugruvan i ima otvoren prelom leve ruke, a njegovu saputnicu su prisebni vozači iz automobila koji su naišli posle udesa izvukli iz vozila. Osim ugruvanosti, ona nije imala drugih vidljivih povreda.

Sanitet iz Ušća, kažu očevici, stigao je 15-ak minuta posle udesa i povređene odvezao u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Mesto nezgode, dok se čekao dolazak ekipe za uviđaj, najpre su obezbedila dvojica policajaca koji su slučajno naišli.  Zbog visoke frekvencije saobraćaja u ovom delu Ibarske klisure, vrlo brzo posle nezgode stvorila se kilometarska kolona u oba smera, ali su oko 45 minuta  posle udesa, vozila počela da saobraćaju jednom trakom.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments