Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. oktobar 2019.

A. S. (22) dovezena je prošle noći u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu sa sedam ubodnih rana koje joj je, prema prvim rezultatima istrage, u porodičnoj kući u Pečenogu naneo mladic A. T, koji se potom obesio

Stanje dvadeset dvogodišnje A. S. koja je prošle noći dovezena na odeljenje hirurgije Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu, stabilizovano je posle operativnih zahvata, ali je i dalje životno ugrožena, rekao je za portal Krug dr Zvonimir Veselinović,načelnik Hirurške službe u ovoj bolnici.

Devojka koja je u kraljevačku bolnicu primljena prošle noći oko 3.30, prema rečima doktora Veselinovića stigla je sa teškim telesnim povredama nanetim nožem ili nekim drugim sečivom iz, najverovatnije, sedam zamaha u predelu vrata, grudnog koša i trbuha, sa oštećenjima unutrašnjih organa.

- Uradili smo operativne zahvate i stabilizovali njeno stanje, ona je sada na intetnzivnoj nezi, i dalje je životno ugrožena, ali se nadamo da će ishod biti povoljan - kazao je dr Veselinović.

Devojka A. S. pronađena je prošle noći u porodičnoj kući u Pečenogu kod Kraljeva sa ubodnim ranama, a nedaleko od nje pronađeno je telo mladića A. T. (26), koji se obesio nakon što je, prema nezvaničnim navodima, naneo teške telesne povrede A. S. koja je bila njegova devojka.

Istražne radnje su odmah započete, a prvi njeni nezvanični rezultati ukazuju na pokušaj ubistva i samoubistvo. Kraljevačka policija nije se još uvek oglasila o ovom tragičnom događaju.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments