Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. decembar 2019.

Kraljevčanin, radnik Pošte 6 u kraljevačkom naselju Jarčujak, koji je jutros na radnom mestu  pokušao da preseče vene, nakon ukazane pomoći zbrinut je u kraljevačkoj bolnici

M. B. radnik Pošte broj 6 u kraljevačkom naselju Jarčujaku jutros je, kako prenosi RTS , isekao podlakticu jedne ruke, a kada je hteo to da učini i sa drugom, kolege su ga sprečile u nameri da, navodno preseče vene. Prema nezvaničnim navodima, on je to učinio kako bi uzrazio nezadovoljstvo ishodom štrajka radnika pošte i svojim materijalnim statusom, ali za to nema konkretnih dokaza.

Prema rečima doktorke Marine Duškić, u pitanju su površinske povrede podlaktice, a pacijent je, zbog samopovređivanja, po protokolu za takve slučajeve upućen na Odeljenje prsihijatrije gde je i primljen.

Poštari, vozači, šalterski radnici su vise od nedelju dana u štrajku zbog, kako navode, malih plata. Najniže plaćeni radnici Pošte traže da im zarade budu između 48.000 I 50.000 dinara, što je za oko 12.000 više nego sada. Za rukovodstvo preduzeća Pošte Srbije, ovaj štrajk je nezakonit.

 foto: ilustracija

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    Opet izostaje radnička i ljudska solidarnost, verovatno zbog zlatnog doba u kome živimo !?!
    • Ime: Stanar