Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. januar 2020.

Jutros oko 6.30 na Ibarskoj magistrali kod sela Tavnik dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su na licu mesta poginule dve osobe, a trećoj se za život bore lekari u kraljevačkoj bolnici

Dva mladića starosti 18 i 28 godina poginula su na licu mesta u automobilu “golf” rožajske registracije , a njihova saputnica (49) teško je povređena jutros oko 6.30 u mestu Tavnik na Ibarskoj magistrali. Vozač golfa kretao se iz smera od Kraljeva ka Čačku, a prema nezvaničnim informacijama, po gustoj magli, "preticao je kamion i sudario se sa autobusom kragujevačke registracije u kojem, na sreću – nije bilo povređenih.

Pogledajte kadrove posledica jutrošnjeg udesa u Tavniku: 

Teško povređena putnica operisana je u kraljevačkoj bolnici, a po završetku operacije trebalo bi da, prema rečima direktora Opšte bolnice "Studenica" dr Zorana Mrvića, zbog težine povreda bude prebačena u Klinički centar Kragujevac.

Dr Dušan Micić, načelnik Službe hitne medicinske pomoći u Kraljevu kaže da su dežurne medicinske ekipe jutros primile hitan telefonski poziv, brzo se našle na licu mesta, ali su, zbog toga što je automobil u kojem su se nalazili poginuli mladići i teško povređena putnica, bio potpuno smrskan - morali da sačekaju dolazak vatrogasnih ekipa koje su isekle lim kako bi unesrećenima moglo da se priđe.

Pogledajte celu izjavu dr Dušana Micića:

Saobraćaj na tom delu Ibarske magistrale bio je u prekidu više od dva sata, ali je policija usmeravala vozila na zaobilazne puteve, pa se nisu stvorala kolone vozila kod samog mesta nesreće.

Šta je dovelo do ove strašne nesreće pokazaće istraga koja je u toku.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments