Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. mart 2020.

Krivične prijave „zaradilo“ nekoliko starijih od 65 godina zbog kršenja naredbe o zabrani kretanja, drugi zato što su bili na ulici za vreme policijskog časa, a osoba koja nije poštovala naređenu izolaciju uhapšena je i sada je u pritvoru u Vršcu

I pored apela da osobe starije od 65 godina ne izlaze iz svojih domova, bilo je onih koji su tu zabranu kršili, pa je Policijska uprava Kraljevo juče podnela osam krivičnih prijava onim ljudima koji su se oglušili o zabranu kretanja za tu kategoriju stanovnika, rekao je danas posle sednice Gradskog štaba komandant dr Predrag Terzić.

Pogledajte celu njegovu izjavu:

Krivične prijave podnete su i za šest građana, koji su se bez radnih naloga našli na ulici posle 20 časova, za vreme trajanja policijskog časa, a jedna osoba koja je prekršila naredbu o izolaciji uhapšena je i završila je u pritvoru u Vršcu.

- Upozorenje važi za sve, posebno za naše sugrađane koji su dobili naredbu o neophodnoj izolaciji: ukoliko se ne budete pridržavali mera koje su vam naređene, završićete mesec dana u pritvoru, i to ne u Kraljevu, nego čak u Vršcu – istakao je Terzić, dodajući kako smatra da je to snažna poruka za sve one koji ne žele da slušaju naredbe državnih organa.

Policija razglasom upozorava građane da poštuju mere Vlade Srbije i drže udaljenost između sebe: 

Od večeras, najavio je, pored pripadnika Policijske uprave Kraljevo, ulicama će patrolirati i pripadnici kraljevačkog Odreda žandarmerije.

- Moramo da shvatim, korona se ne dešava tamo negde i tamo nekome. Ona će doći i u Kraljevu, pitanje je samo kada, za koliko dana ili za koliko sati -  naveo je Terzić.

Važno je, dodao je, da građani Kraljeva znaju da su na sve moguće probleme svesni Gradski štab za vanredne situacije spremanje, Zavod za javno zdravlje spremanje, kraljevački Dom zdravlja i opšta bolnica „Studenica“.

- Hajde da budemo disciplinovani i solidarni kako bimo mogli da se izborimo sa ovom pošasti, jer jedino tako možemo – pozvao je gradonačelnik Kraljeva.

Pogledajte kako je Kraljev bilo pusto prošle noći za vreme važenja policijskog časa:

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Petar

    Gost - Petar

    Zatvorite kafice...pa svi se ponasaju kao da su na odmoru!
    • Ime: Petar