Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. mart 2020.

Na konferenciji za novinare premijerka Ana Brnabić saopštila je da je pre nekoliko sati preminuo muškarac iz Kikinde star 59 godina, a broj obolelih do večeras u 18 je ukupno 135, 17 više nego jutros

Pre nekoliko sati, nažalost, preminuo je muškarac iz Kikinde star 59 godina, koji je prva žrtva koronavirusa u Srbiji, saoptila je na večerašnjoj konferenciji za novinare premijerka Ana Brnabić.

U Republici Srbiji do 18 časova večeras registrovano je ukupno 135 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Od poslednjeg jutrošnjeg izveštaja do večeras testirani su uzorci 40 osoba od kojih je 17 bilo pozitivno i 23 negativno na novi korona virus.

Od sedamnaest potvrđenih slučajeva, njih devet je hospitalizovano, ali bez komplikacija, dobrog opšteg stanja, dok osam ima lakšu kliničku sliku i nalaze se u kućnim uslovima.

U nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak do sada je testirano ukupno 585 osoba koje su ispunjavale kriterijume 20. mart 2020.

definicije slučaja.

                                    

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Milan

    Gost - Milan

    Može li neko da nam kaže u kakvom je stranju Apotekarska ustanova, zašto nemaju nikakve rezerve srredstava za dezifekciju ili ona postoji radi reklame. ! Vađno je da su plate izuzetno dobre a rezultati nikakvi.
    • Ime: Milan