Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  2 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. jun 2020.

Stariji bračni par iz sela Đakovo, koji je ostao zarobljen u svojoj kući nakon što je nabujala reka Studenica jutros delom promenila tok, spasilac koji je, uz angažovanje helikoptera MUP došao do kuće, nažalost  – nije uspeo da pronađe

Rade (81) i Cmiljka Bogojević (74), čija se kuća nalazi nedaleko od manastira Studenica, u ataru sela Đakovo, verovatno su prve žrtve poplava na kraljevačkom području, potvrdili su portalu Krug meštani ovog sela i  predstavnici Gradskog štaba za vanredne situacije koji se nalaze na terenu. Prema njihovim rečima, nabujala reka Studenica delimično je promenila tok jutros i, praktično, je „opkolil“  porodičnu kuću Bogojevića. Njihova kćerka, koja sa porodicom živi nedaleko od kuće svojih roditelja, ali na višoj koti, poslednji put sa njima uspeloa je da se čuje jutros oko šest časova.

Tokom dana, bilo je više pokušaja spasilaca da priđu kući Bogojevića, a na kraju je za spasavanje ljudi angažovan i helikopter MUP-a. Jedan spasilac uspeo je da dođe do kuće, ali Bogojeviće u njoj nije uspeo da pronađe, pa okupljeni meštani, prijatelji i rođaci nesrećnih Bogojevića pretpostavljaju da su se, oboje, najverovatnije udavili i da je reka odnela njihova tela.

Ovo je pomenuta kuća u kojoj je voda stigla do ploče prizemlja:

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments