Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Izvor: “Blic”, 15. oktobar 2016.

Prema pisanju lista “Blic”, komunalna policajka A. Đ. iz Kraljeva uhvaćena je kako krade sveže meso i suhomesnate proizvode u marketu u Kraljevu

Kako se u tekstu navodi, u dopisu koji je iz jednog kraljevačkog marketa upućen načelniku Gradske uprave u Kraljevu, traženo je da "pošto se radi o krađi, policajka ne prođe nekažnjeno za ovaj sraman čin".

Prema pisanju “Blica”, komunalna policajka je pre nekoliko dana uhvaćena kako sa mesa i mesnih prerađevina skida bar-kodove, baca ih, a meso stavljala u službenu torbu.

Obezbeđenje je to primetilo, tražili su da otvori torbu, a kada je stigla policija, koja je A.Đ. privela na saslušanje, otkriveno je da je A.Đ. zaposlena u kraljevačkoj omunalnoj policiji.

Uz pismo u kojem je događaj prijavljen načelniku Gradske uprave, dostavljeni su izjava radnika, kao i kopije bar kodova koje je A.Đ. skinula sa mesa i tako pokušala da prođe neprimećeno pored kase.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić rekao je za “Blic” da je upoznat sa ovim slučajem, ali da će se o detaljima i sprovođenju unutrašnje kontrole baviti načelnici Gradske uprave i Komunalne policije u Kraljevu.

Originalni link: http://www.blic.rs/vesti/hronika/sramota-komunalna-policajka-uhvacena-kako-krade-meso-u-prodavnici-i-to-dok-je-pored/0sem1ww

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments