Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. oktobar 2016.

Slavica Lazić (51) uhapšena zbog sumnje da je prošle noći ubila oca i brata, a majku teško ranila u porodičnoj kući u prigradskom naselju Jarčujak kod Kraljeva

Šta se u noći između utorka i srede dogodilo u kući broj 6 u ulici Dušana Karapandžića u naselju Jarčujak kod Kraljeva, zna pedesetjednogodišnja Slavica Lazić, koju je policija jutros uhapsila zbog sumnje da je prošle noći, dva sata nakon ponoći, sekirom ubila oca Predraga Dragana (75) i brata Slavoljuba (54), a majku Milanku (71) teško ranila.

Od zadobijenih povreda otac je preminuo na licu mesta, dok su majka i brat prevezeni u Opštu bolnicu u Kraljevu, u kojoj je brat ubrzo podlegao povredama, dok se majka i dalje nalazi u kritičnom stanju, saopštila je danas kraljevačka policija.

Slavici Lazić određeno je zadržavanje do 48 sati, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, koji je izvršio uviđaj u prisustvu policije. Osmnjičena će biti privedena u Više javno tužilaštvo u Kraljevu, kaže se u saopštenju policije.

Komšije i rođaci, a u neposrednoj blizini kuće Aleksića nalaze se kuće dva rođena brata ubijenog Predraga Dragana, nisu želeli da komentarišu tragediju. Kažu da tokom noći nisu ništa čuli, a da su za tragediju saznali od policije koja im je jutros zakucala na vrata. Aleksići u ovoj kući žive od 1984. godine, kada se njihova porodica doselila u prigradsko naselje Jarčujak iz Prištine.

Aleksići su važili za situiranu porodicu, pa se pretpostavlja da do tragedije nije došlo, kao u sličnim slučajevima, zbog teške materijalne situacije.

Slavica Lazić se, kako saznajemo, posle razvoda pre nekoliko godina vratila u porodičnu kuću svojih roditelja, u kojoj je živela na spratu, a nakon onog što se noćas dogodilo, sama je i pozvala policiju. Ima dve kćerke koje su udate.

 

Teško povređena Milanka nalazi se na intenzivnoj nezi na Odeljenju opšte hirurgije i njena zdravstveno stanje i dalje je vrlo teško, a prognoze neizvesne.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments