Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

3. novembar 2017.

U ponedeljak 6. novembra, u Kraljevu će biti predstavljeno četvrto izdanje kultne knjige Petra Janjatovića, koja se bavi rok scenom nekadašnje SFRJ od 1960. do 2015. godine

Kulturni centar „Ribnica“ Kraljevo organizuje promociju knjige „Ex Yu rock enciklopedija“ autora Petra Janjatovića. Promocija će se održati u ponedeljak, 6. novembra u Svečanoj sali Gradske uprave sa početkom u 19 časova.

Prva enciklopedija izašla je 1998. godine u izdanju „Geopoetike“, nakon čega su usledila tri dopunjena autorska izdanja. Četvrto izdanje ove kultne knjige, koja se bavi rok scenom nekadašnje SFRJ i koja će biti predstavljena u ponedeljak, obuhvata period od 1960. do 2015. godine.

Petar Janjatović, poznati srpski muzički novinar i rok kritičar, rođen je 1956. godine u Beogradu. Prve dodire sa novinarstvom imao je još u gimnaziji kao saradnik emisije Veče uz radio Prvog programa Radio Beograda. Od 1976. godine redovno sarađuje u novinama i časopisima različitih profila. Tokom svih ovih godina kontinuirano je pripremao i vodio muzičke radio i TV emisije. Radio je kao muzički urednik na RTV Pančevo. Bio je dopisnik časopisa Bilbord, saradnik radio stanica BBC i Slobodna Evropa, pripremao emisiju Juboks na Radiju B92, bio član žirija u emisiji Idol.

 

Ulaz je besplatan!

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments