Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. januar 2018.

Na konkurs za treću Godišnju izložbu fotografija, koju organizuje Kulturni centar „Ribnica“ Kraljevo,  ukupno je pristiglo 36 radova od sedamnaestoro autora sa teritorije Raškog okruga

Prvu nagradu, samostalnu izložbu u Kulturnom centru u toku sledeće godine, osvojila je Zvezdana Mutapović za fotografiju „Odraz“.

Pohvaljeni su radovi Jasmine Jovanović, Bojane Minović i Vere Mihajlović.  Radovi Luke Dubaka su pohvaljeni kao izlagački koncept.

Izložba će biti otvorena u sredu, 31. januara u 19 časova u Galeriji Kulturnog centra, a osim nagrađenih i pohvaljenih radova biće izloženi radovi svih autora koji su konkurisali ove godine. Posetioci će tako moći da vide i fotografije Nebojše Pandrca, Stevana Pejdanovskog, Andree Pantelić, Jelene Žarevac, Olje Simović, Sanje Vukašinović, Marka Vukašinovića, Marije Aćimović, Radovana Marinkovića, Gorana Ćurčića, Relje Mihajlovića i Vladimira Pajalića.

Žiri su činili: Jelena Krunić Slavković – diplomirani inženjer grafičkog inženjerstva i dizajna – master, Miladin Otović – magistar slikarstva  i Milorad Vujašanin Cujo – slikar i urednik Likovne redakcije u Kulturnom centru.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments