Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. feruar 2018.

Govoreći o različitim vidovima tradicionalne medicine, doktor Zoran Nikolić se zadržao na fitoterapiji i akupunkturi kojima se okrenuo zbog ograničenja klasične medicine

U Narodnoj biblioteci „Stefan Prvovenčani” održano je zanimljivo predavanje primarijusa dr Zorana Nikolića – Intuicija u fitoterapiji. Govoreći o različitim vidovima tradicionalne medicine, doktor Zoran Nikolić se zadržao na fitoterapiji i akupunkturi, a posebno mesto u njegovom izlaganju imale su ideje i asocijativno razmišljanje Teofrasta Paracelzusa i Mesegea, francuskog herbaliste, poznatog po lečenju toplim kupkama.

 

Dr Nikolić je završio Medicinski fakultet u Beogradu, specijalista je epidemiologije, a zvanje primarijusa stekao je na osnovu radova iz oblasti akupunkture, fitoterapije i terapije biostimulativnim laserima male snage. Radeći kao lekar opšte prakse uverio se u ograničenja klasične medicine i počeo da proučava fitoterapiju i akupunkturu. Od 2014. godine rukovodi edukacijama iz fitoterapije pri Srpskom lekarskom društvu za postdiplomce (lekare, farmaceute, diplomirane biohemičare, stomatologe). Takođe, pri Srpskom lekarskom društvu drži po pozivu predavanja iz oblasti akupunkture.  

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments