Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. mart 2018.

Prikazani su radovi nastali u toku sadašnjeg školovanja učenika, a izložba je bila i poziv za ljubitelje arhitekture i građevine, koji tek trebe da upišu srednju školu, da se informišu i upute u program Šumarske škole

U Galeriji Kulturnog centra u Ribnici otvorena je izložba radova učenika Šumarske škole. Prikazani su radovi nastali u toku sadašnjeg školovanja učenika, kao i tri crteža stara petnaest godina na kojima su detalji srpske srednjovekovne umetnosti.

O izložbi su govorili profesori Šumarske škole među kojima su profesorka crtanja Dragana Sretović i profesor istorije arhitekture Vladan Marinković.

Trudimo se da u toku školovanja stvorimo takvu atmosferu u kojoj učenicima nije teško da izraze svoje želje, da sami započnu neki rad ili istraživanje, a da ih mi onda podržimo i damo sve od sebe da ne ugušimo njihovu specifičnost i senzibilitet“, rekla je profesorka Sretović.

Izložene makete pravili su učenici trećeg i četvrtog razreda pod vođstvom profesorke Miojle Nikolić Kovačević.

Cilj izložbe je da se mladima predstave prave vrednosti, da se podigne svest o značaju kulture, o posećivanju galerija, muzeja i drugih institucija kulture. Ovo je ujedno bio i poziv za mlade ljubitelje arhitekture, građevine, koji tek trebe da upišu srednju školu, da se informišu i upute u program Šumarske škole.

izvor: KC "Ribnica" Kraljevo

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments